Ontspanningsmassage - Blijf Soepel

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ontspanningsmassage

soorten massage
Steeds meer mensen hebben last van stress, zijn snel kortaf, slapen slecht en verlangen naar een totale rust en ontspanning. Oorzaken hiervan zijn over het algemeen ons drukke leven zoals werken, de kinderen, sport en andere activiteiten en verplichtingen. We nemen te weinig tijd voor onszelf of voelen ons zelfs schuldig als we onszelf willen verwennen.
Even een time out nemen is echt geen schande. Nog sterker, een moment nemen om jezelf weer op te laden werkt allen maar positief.
Een ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor. Het is echt een weldaad voor uw totale lichaamsbalans, om zowel de druk in uw hoofd als de spanning in uw lichaam te verminderen.

Door een ontspanningsmassage kunnen afvalstoffen sneller uw lichaam verlaten, de bloedsomloop wordt verbeterd, de spieren ontspannen zich en ervaart u een totale ontspanning. Zeker op regelmatige basis kan dit een moment zijn om naar uit te kijken, zodat u kunt voorkomen dat u overbelast raakt of te weinig tijd aan uw eigen welzijn besteed. Een ontspanningsmassage heeft bij enige regelmaat een zeer positief effect op uw totale lichamelijke en geestelijke welzijn.
Contact: 06-39625727 of info@blijfsoepel.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu