Sportmassage - Blijf Soepel

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Sportmassage

soorten massage
Een sportmassage is erop gericht om spierpijn en blessures te verhelpen en de conditie van de spieren op peil te houden. Belast je je lichaam zwaar of sport je intensief? Dan is deze massage een uitkomst voor jou.
Door de intensieve knedingen en strijkingen wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden.
Deze afvalstoffen kunnen de oorzaak zijn van spierpijn, stramme spieren of zelfs blessures. Door regelmatig een sportmassage te nemen kunnen blessures, pijn en kramp worden voorkomen en het herstelvermogen van het lichaam verbeterd worden.

Als je veel sport en je lichaam zwaar belast, is het aan te raden om met regelmaat een sportmassage te boeken om de conditie van je spieren op peil te houden!

Als je een belangrijke wedstrijd of evenement in het vooruitzicht hebt is het mogelijk om een activerende sportmassage te boeken. Hierbij wordt een techniek gebruikt die zorgt dat er veel zuurstof naar de spieren gestuurd wordt en je spieren klaar zijn voor de inspanning.

Voor wie is de sportmassage geschikt:
- Bij last van pijn en kramp in de spieren
- Bij stijve en vermoeide spieren
-de dag na een intensieve training/wedstrijd
-op de dag van een inspannende wedstrijd
- verhelpen en voorkomen van blessures

Voor wie is de sportmassage niet geschikt:
-Bij een spierscheuring of ontsteking
Contact: 06-39625727 of info@blijfsoepel.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu